Ay, Boğa Burcunda İlerlerken Burçları Neler Bekliyor? İşte 29 Temmuz'da Dikkat Edilmesi Gerekenler

Abone ol

Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Aşk, para, sağlık, kariyer hedefleri gündemde. Peki, günlük burç yorumlarına göre 29 Temmuz Pazartesi günü nasıl geçecek? İşte merak edilen soruların cevabı...

Para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda bugün (29 Temmuz) sizleri neler bekliyor? Hangi burçlar, hangi konularda daha dikkatli olmalı? İşte 29 Temmuz Pazartesi günü burç yorumları...

Astrolog Pınar Atmaca'nın ELLE'deki yorumları şöyle:

BOĞA BURCU

Ay burcunuzda ilerlerken yeni ay sonrasında kendinizi daha özgür ve rahat hissedebilirsiniz. Enerjinizle dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olarak lider yönlerinizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlara daha çok dikkat etmelisiniz. Unutkanlık, sakarlık ve dalgınlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlara daha çok dikkat etmelisiniz. Unutkanlık, sakarlık ve dalgınlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken hedefleriniz ve planlarınızla ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı ortaya koymaktan, göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir. Sosyal konumunuz, dışarıdan nasıl göründüğünüz, statüye ilişkin konular gündeme gelebilir.

BAŞAK BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken keşif ve macera duygunuz yüksek. Seyahatler, uzak yolculuklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular dikkat çekebilir. Uzaklardan haberler gündeme gelebilir.

TERAZİ BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken ortak maddi konularda, yatırım ve alım satım konularında dikkat çekici olabilir. Duygusal açıdan derin hassasiyetler gündeme gelebilir, gerilim ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

AKREP BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hassasiyetler söz konusu olabilir, eşinizin konularıyla, sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İlişkinizde uyum, denge, eşitlik peşinde olabilirsiniz.

YAY BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken günlük işler, detaylar, hesap kitap işleri gündeminize gelebilir, çalışkan ve üretken bir gün geçirebilirsiniz. Beslenme, sağlık, şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken aşk hayatınızdaki olaylar gündeminize damga vurabilir, heyecan ve tutkularınız öne çıkabilir, heveslerinizin, istek ve beklentilerinizin peşinde olabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı daha hassas bir tutum sergileyebilirsiniz.

KOVA BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken ev ve aile konularına dikkat çekiyor. Evinizde, ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Yemekler hazırlayıp sofranızda ailenizi ağırlayabilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelebilir.

BALIK BURCU

Ay Boğa burcunda ilerlerken yakın çevrenizle iletişim dikkat çekici olabilir. Kardeşleriniz, komşularınız ve iş arkadaşlarınızla daha sık bir arada olabilirsiniz. Ziyaretler ve kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

Yalan Söyleme Konusunda Usta 4 Burç : Kabus Gibi Hayatınıza Çökebilirler Gözden Kaçmasın Para Kapılarını Çalacak! Astroloji Her Şeyden Çabuk Sıkılan 4 Burç: Bu Burçları Memnun Etmek Zor... Gözden Kaçmasın Bedavacı doğan 4 burç! Ücretsiz mezar görseler düşünmeden girecekler... Gözden Kaçmasın