Marka Takıntısı Olan Burçlar Belli Oldu

Abone ol

Psikolojide, kendini daha değerli hissetmek, bulunduğu çevrede kendini kabul ettirmek için olumsuz bir davranış biçimi olarak geçen marka kıyafet düşkünlüğü git gide yayılıyor. Hangi burçlar dikkat çekici ve lüks markalara ilgi duyuyor? Hangi burçların bu olumsuz davranış biçimine yatkınlığı var? Marka düşkünü burçlar hangileri? İşte o burçlar…

Kendilerini çevresindeki diğer insanlara beğendirmek ve kabul ettirmek için pahalı markalara yönelimde artış meydana gelirken hangi burçların marka düşkünlüğüne daha yatkın olduğu da merak ediliyor.

Marka takıntısı olarak da isimlendirebileceğiz bu olumsuz davranış biçimi bazı burçlarda daha yatkın. Astrolojiye inan kişileri için oldukça ilginç bir konu. Dikkat çekici ve lüks markalara ilgi duyan bu burçlar hangileri?

Onlar için marka, kalite ve prestijin bir göstergesidir ve bu nedenle marka sadakati konusunda oldukça tutkuludurlar. İşte marka takıntısı olan 4 burç:

ASLAN BURCU

Kendilerini üstün görmeleriyle tanınan aslan burçları genellikle marka düşkünüdürler ve kendilerine özgüvenleri yüksektir.

TERAZİ BURCU

Takıntılı olmalarıyla ünlenen teraziler de marka ve kaliteli ürünlere önem verirler, ayrıca kendilerine güvenirler.

YAY BURCU

Özgürlüklerine düşkün yay burçları marka takıntılı olabilirler ve kendilerine olan güvenleri yüksektir.

KOÇ BURCU

Özgüvenleri yüksek ve marka takıntılı olabilirler.

Başkalarının Başarısını Çekemeyen En Kıskanç 4 Burç! Gerçekten Çok Kurnazlar... Gözden Kaçmasın Yalan Söyleme Ustası Burçlar Belli Oldu Astroloji Temmuz Onların Ayı Olacak: Resmen Paraya Para Demeyecekler Astroloji Bu 3 Burçtan Olanlar 6 Temmuz'a dikkat! Astroloji