ABD’de Neler Oluyor? Bu Kez de Askeri Uçak Çakıldı

Abone ol

ABD’de donanmaya ait savaş uçağı, San Diego Körfezi'ne çakıldı. Uçağın iki pilotu kazadan hemen önce kendilerini fırlatarak sağ kurtuldu.

ABD’nin California eyaletinde donanmaya ait EA-18G Growler tipi savaş uçağı San Diego Körfezine denize çakıldı. Uçaktaki iki pilot kaza öncesi kendilerini fırlatarak kazadan sağ olarak kurtulmayı başardı.

ABD Sahil Güvenliği, pilotların suya düşmelerinin ardından bir dakika içerisinde kurtarıldığını belirtirken, pilotları bir balıkçı teknesinin sudan çıkararak ABD Gümrük ve Sınır Koruma Hava ve Deniz Operasyonları’na ait tekneye taşıdığı ifade edildi.

Kazanın nedeni henüz tespit edilemezken, başlatılan soruşturma sürüyor.

Çin, Rusya ve ABD Arasındaki İletişimden Memnun Dünya Gazze'den İsrail'e 'Yardım Engeli' Tepkisi Dünya Gazze'nin Sınırında Konteyner Kuyruğu Dünya Santorini Yerinden Çıktı, Volkan Patlayabilir Dünya