Donald Trump'a Üçüncü Suikast Girişimi: Silahlı Bir Kişi Tutuklandı

Abone ol

ABD'nin eski başkanı ve Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump üçüncü kez suikast girişimiyke karşı karşıya kaldı. ABD'de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, geçtiğimiz aylarda kulağından vurularak yaralan Trump'a yönelik 3'üncü bir suikast girişiminin engellendiğini açıkladı.

Eski ABD Başkanı ve 5 Kasım'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a bir suikast girişiminde daha bulunulduğu duyuruldu. Trump'ın California eyaletine bağlı Riverside County'de yer alan Coachella Vadisi'nde gerçekleştirdiği miting sırasında polislerin bir şüpheliyi durdurduğu belirtildi. Olaya ilişkin Riverside County Şerifi Chad Bianco, “Suikast girişimi, yerel polislerin mitingin dışında silahlı ve sahte pasaportlu bir adamı durdurmasıyla dün son anda engellendi. Muhtemelen bir suikast girişimini daha önledik” açıklamasında bulundu.

Polis, şüphelinin miting alanından yaklaşık 1,6 kilometre uzakta giriş kartı ile yakalandığını, dolu bir av tüfeği, tabanca ve dolu şarjör taşıdığını bildirdi.

Hava Savunma Sistemleri Çalışmadı, Onlarca Yaralı Var Dünya Irak Dışişleri Bakanı: Hava Sahamızı Komşularımıza Karşı Kullandırtmayız Dünya Nijerya'da Son Bir Haftada 165 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Dünya Güney Afrika'da 74 Kız Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı Dünya