Evine Saldırı Düzenlenen Netanyahu'dan İlk Açıklama!

Abone ol

Ülkesinin kuzeyindeki özel konutu bu sabah Lübnan'dan İHA'larla bombalanan İsrail Başbakanı Netanyahu, saldırının ardından ilk kez konuştu. Başbakan, savaşı kazanacaklarını öne sürerek "hiçbir şeyin kendilerini caydıramayacağını" söyledi..

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bu sabah İsrail'in kuzeyindeki konutuna düzenlenen İHA saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Netanyahu, yayınladığı görüntülü mesajında, İsrail askerleri tarafından iki gün önce öldürülen Hamas'ın lideri Yahya Sinvar'ın kaybıyla övünerek, "İran'ın bölgedeki diğer vekilleriyle savaşmaya devam edeceklerini ve bu savaşı kazanacaklarını" savundu.

Başbakan, görüntüyü kaydeden kişinin "Herhangi bir şey sizi caydırabilir mi?" sorusunu ise "Hayır, hiçbir şey bizi caydıramaz. Zafere kadar devam edeceğiz" diye yanıtladı.

NE OLMUŞTU?

Lübnan'dan fırlatılan insansız hava aracı (İHA) İsrail'in kuzeyinde Kayserya kentinde Başbakan Binyamin Netanyahu'nun konutunun da bulunduğu bölgeye isabet etmişti. İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada da Başbakan Netanyahu'nun Kayserya'daki evine doğru bir İHA fırlatıldığı belirtilmişti.

Olay sırasında Netanyahu ve eşinin evde olmadığı ve yaralanan olmadığı iddia edilen açıklamada, konuya ilişkin detaylı bilgi verilmemişti.

Sosyal medyada Netanyahu'nun konutu olduğu ifade edilen bir evde kurşun geçirmez camda oluşan hasar paylaşılmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, İHA'nın isabet ettiği evle Netanyahu'nun açık kaynaklarda paylaşılan hanesinin görüntüsünün uyumuna dikkat çekmişti.

Arnavutluk Müslümanlarının Yüzyıllık Hayali Gerçek Oldu Dünya İşte Hamas Lideri Yahya Sinvar'ın Öldürüldüğü Anlar Dünya BM: Gazze'de Ateşkes İçin Her Şeye Varız Dünya İsrail, Gazze'nin Kuzeyinde Bir Çocuğu İHA İle Hedef Alıp Katletti Dünya