İngiltere'nin Bill Gates'inden Kötü Haber: Kayıp Milyarderin Cansız Bedeni Bulundu

Abone ol

İtalya'da batan süper yatta arama çalışmaları sürerken, 'İngiltere'nin Bill Gates'i olarak adlandırılan Mike Lynch'ten de kötü haber geldi. Süper yatın batığında 5 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

İtalya’nın Sicilya adası açıklarında batan süper yatta 5 kişinin daha cansız bedeninin çıkarıldığı bildirildi. Çıkarılan 5 cesetten 4’ünün kimliği belli oldu. Kısa süre sonra yapılan açıklamada 5'inci cesedin de İngiltere'nin Bill Gates'i olarak adlandırılan Mike Lynch'e ait olduğu açıklandı.

İtalyan itfaiyesi ve sahil güvenlik ekipleri, süper yatın batığında yaptığı arama çalışmalarıyla 5 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Cansız bedenleri bulunan kişilerin arasında Morgan Stanley International Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Bloomer, eşi Anne Elizabeth, avukatı Chris Morvillo ve Morvillo’nun eşi Nada’nın olduğu kaydedildi.

Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor.

Öte yandan Reuters'a konuşan bir arama kurtarma görevlisi ise, kimliği henüz açıklanmayan cansız bedenin milyarder Mike Lynch'e ait olduğunu kaydetti.

TEKNEYLE İLGİLİ BİLİNENLER

56 metre uzunluğundaki Bayesian isimli tekne, İngiltere'de kayıtlıydı. Görgü tanıkları, demirli haldeyken fırtınaya yakalanan teknenin 72 metrelik alüminyum yelken direğinin kırıldığına şahit olduklarını belirtti.
Teknede 6 kamara bulunurken, yolcu kapasitesinin ise 12 olduğu belirtildi.

İtalyan Perini Navi şirketi tarafından 2008 yılında yapılan tekne, haftalık 195.000 Euroya kiralanıyordu.
Deniz trafiği izleme uygulaması VesselFinder'daki kayıtlara göre, Bayesian'in batmadan önce Sicilya etrafında farklı limanları ziyaret ettiği kaydedildi.

KKTC'de Feci Kaza: 12 Asker Yaralandı Dünya Bangladeş'in Devrik Başbakanı Hasina Hakkında Yeni Karar Dünya Trump'a Kurşun Geçirmez Cam Dünya 'Hukuka Ahlaka Uymaya Gerek Yok' Dünya