Ölümü Sonrası Buzdolabından Çıkan Şoke Etti! Tam 84 Yıllık...

Abone ol

ABD'de geçen ay 90 yaşında hayatını kaybeden bir kadının buzdolabından 1940 yılında yapılmış bir bisküvi çıktı. Bisküvinin sırrı merak konusu olurken, kadının torunu büyükannesinin neden bunca zaman onu sakladığına dair tahminini paylaştı.

Geçtiğimiz ay ABD'nin Virginia eyaletinde 90 yaşında hayatını kaybeden bir kadının buzdolabından çıkan 84 yıllık bisküvi görenleri şoke etti. Kadının olayla ilgili Fox News kanalına konuşan torunu Andy Wiseman, büyükannesinin 2 Eylül'de vefat ettiğini, bisküviyi evde temizlik yapan annesinin bulduğunu söyledi.

İÇİNDEN NOT ÇIKTI

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Wiseman, bisküvinin fotoğrafını Reddit'te de paylaşınca bisküviyi kimin yaptığı ve 84 boyunca neden saklandığı merak edildi. Bisküvinin tutulduğu poşetin içindeki notta, "Blankenship evinde Ağustos 1940'ta Dara L Chambers tarafından yapılan bisküvi" yazıyordu. Wiseman, notun üzerine söz konusu isimler hakkında büyükannesinin kız kardeş Sally ile konuştuklarını, sonunda bunun büyükannesinin erkek kardeşi Harold'ın ilk eşinin ailesinin bisküvisi olduğunu anladıklarını anlattı. Sally, Chambers'ın ölümüne ilişkin bisküvinin yapıldığı 1940 yılına ait bir gazete kupürü de buldu.

Wiseman, büyükannesinin bisküviyi neden bu kadar uzun bir süre boyunca buzdolabında sakladığını ya da bisküvinin nasıl eline geçtiğini ise anlayamadıklarını söyledi. Büyükannesinin bir şeyler biriktiren bir insan olmadığını anlatan Wiseman, büyük dayısı Harold'ın uzun bir zaman boyunca bisküviyi sakladığına, onun ölümünün ardından büyükannesinin bunu alarak buzdolabına koymuş olabileceğine inandığını söyledi.

ABD
56 Yıllık Uçak Kazasında Gizem Çözüldü! Dünya Yeni Plan Ortaya Çıktı! İsrail Taktik Değiştiriyor Dünya NATO Tarihinde Bir İlk Dünya 80 Bin Euroluk Parti Ortalığı Karıştırdı Dünya