Vakalar Yeniden Hortladı! Yunanistan'da Covid-19 Alarmı

Abone ol

Yunanistan Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu tarafından yayımlanan raporda, Temmuz ayının ilk haftasında 21 kişinin Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği, hastalığa yakalanan 575 kişinin ise hastanelerde tedavi gördüğü belirtildi.

Yunanistan Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu'nun (EODY) yayımladığı haftalık raporda, 1-7 Temmuz'da kaydedilen Covid-19 vakaları hakkında bilgi paylaşıldı.

21 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

7 günde 21 kişinin Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilen raporda, temmuzun ilk haftasında, bu hastalığa yakalanan 575 kişinin hastanelerde tedavi gördüğü bilgisi aktarıldı.

Raporda, "Virüsün (Covid-19) daha aktif olması nedeniyle hastaneye yatışların arttığı tespit edildi. Yaşlılara ve riskli gruplara solunum yolu enfeksiyonlarına karşı dikkatli olmalarını ve (Covid-19) semptomu görmeleri halinde derhal doktora başvurmalarını tavsiye ediyoruz. Nüfusun geneline ise riskli gruplarla yakın teması sınırlandırmaları çağrısında bulunuyoruz." ifadeleri yer aldı.

Bir Ülkeden Daha Filistin'e Yeşil Işık Dünya Rusya'da Yolcu Uçağı Düştü: 3 Kişi Hayatını Kaybetti Dünya Tarihi An Tarihi Yerde: Titanik Enkazına Dalıp Orada Evlenmişler Dünya ABD Başkanı Biden'dan NATO'da Tarihi Gaf Dünya