Marmaraereğlisi Belediyesi'nden Öğrencilere 'Akademik Kart'

Abone ol

Marmaraereğlisi Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla Akademi Kartlar projesini hayata geçirdi. Kartlar Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere dağıtıldı.

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından 8'inci ve 12'nci sınıf öğrencileri için hazırlanan Akademi Kartlar, yapay zekâ destekli, ders tekrarları, danışmanlık, testler ve sınav çalışmalarını içerisine alan eğitim paketi olarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Akademi Kartlar'ı okul müdürleri ile öğrencilere teslim eden Belediye başkan Yardımcısı Halide Avlu, Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter öncülüğünde öğrencilerin başarılarına katkı sağlamayı ve eğitimde fırsat eşitliği yaratmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Yardımcısı Avlu, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi Marmaraereğlisi Belediyesi olarak her zaman desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

ABB'den Ankara'da 'Üniversiteye Hazırlık Kursu' Eğitim İlkokul Öğrencileri, Düzce Üniversitesi Botanik Bahçesi’ni Ziyaret Etti Eğitim