Hizmet Vermeye Başladı! Emeklilere İndirimli Satılacak, Fiyat Listesi Açıklandı

Ekonomik krizin derinleşmesiyle beraber hemen her şeyin fiyatına zam gelmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde et fiyatlarına gelen zamlarla beraber vatandaşlar, uygun fiyatlı ve kaliteli et ürünleri sunan işletmeleri arıyor. O ilde Halk Et Mağazası hizmete açıldı. Dana kıymanın kilosu 350 liraya, dana kuşbaşının kilosu 450 liraya satılacak. İşte güncel fiyat listesi…

Haberin devamı için tıklayınız

Denizli Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek, Denizli halkına önemli bir hizmet sunmaya devam ediyor. 'Merkezefendi Halk Et' projesi, yerli üreticilerden temin edilen sağlıklı ve hijyenik et ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor. Denizli’de bir ilki temsil eden bu hizmet sayesinde, vatandaşların kaliteli ete uygun fiyatlarla ulaşması hedefleniyor.

Hizmet vermeye başlayan Merkezefendi Halk Et Mağazası’nı ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, alışveriş yapan vatandaşlarla birebir ilgilenerek, projenin önemini vurguladı. Bu girişim, yerel üreticilerin desteklenmesinin yanı sıra, topluma ekonomik anlamda da katkı sağlamayı amaçlıyor.