Renault’tan Şaşırtan Türkiye Kararı! Bu Araçlar 350 Bin TL’den Satışa Sunulacak

Türkiye'deki yüksek enflasyon ve ağır vergi politikaları, otomobil sahip olmayı zorlaştırırken, Renault bu duruma yönelik yeni bir çözüm üretti. Araç yenileme kampanyası başlatan Renault, 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla araç satışı yapacak. İşte modeller…

Haberin devamı için tıklayınız

Renault, Türkiye'de başlattığı 'araç yenileme' kampanyasıyla ikinci el otomobillerde yeni bir kapı araladı. Bu kampanya kapsamında, farklı markalardan gelen araçlar adeta sıfır gibi yenilenerek satışa sunulurken, Fiyatlar ise 350 bin TL'den başlayarak, 2 milyon TL’ye kadar çıkabiliyor.

TÜM İŞLEMLER HASSASİYETLE YAPILIYOR

Fransız otomobil devi Renault, Türkiye’deki yenileme kampanyalarıyla geniş bir kitleye hitap ederken, piyasa koşullarının altında sunduğu fiyatlarla dikkat çeken firma, talep yoğunluğuna yetişmekte zorlanıyor.

Teslimat öncesi araçlar, test sürüşleri, ekspertiz raporları, mekanik ve karoser onarımları gibi işlemlerden geçiriliyor. Boya işlemleri ve iç-dış temizlik süreçleri titizlikle yürütülüyor, böylece otomobiller ilk günkü performanslarına döndürülüyor.

Yenilenen araçların tümünde Renault tarafından onaylanmış yedek parçalar kullanılıyor. Kampanya dahilinde, başta Renault marka araçlar olmak üzere Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo gibi birçok markanın ikinci el araçlarına yenileme işlemi yapılıyor.