SSK, 4A, 4B ve 4C Emekli Sandığı, Bağ-kur Emeklisi Dikkat! Ocak Ayı Zamlı Maaş Hesaplama Tablosu Ortaya Çıktı

2025 Ocak zammı için SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 4A, 4B Ve 4C emekli maaş zammı hesaplama tablosu araştırmaları şimdiden merak edilmeye başlandı. SSK, Bağkur emekli maaş zammı 2025, tahmini hesaplama tablosu, gündemde yerini tutmaya devam ediyor. Milyonlarca SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin ilgilendiren ocak emekli maaşı zammı için kritik veriler belli olurken, “2025 emekli zammı ne kadar olacak” sorusu çok soruluyor. İşte, en düşük emekli zammı ve tablosu ile ilgili ayrıntılar...

Haberin devamı için tıklayınız

SSK, Bağkur emekli zammı ne kadar olacak? sorusu, Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahmini ile yeniden gündem oldu. TÜİK tarafından 3 Eylül tarihinde, Ağustos ayı enflasyon rakamları kamuoyuna duyurdu.

Verilere göre enflasyon aylık yüzde 3.23 olarak gerçekleşirken, buna göre SGK ve Bağ-Kur emeklileri Temmuz ayı için yüzde 3.23 fark oluştu. Ayrıca Merkez Bankası (TCMB) yıl sonu enflasyon tahmini de açıklanırken, buna göre piyasa katılımcılarının yıl sonu tüketici fiyatları (TÜFE) beklentisi yüzde 43,31'den yüzde 43,14'e indi. Yeni yılda emekli zammı nasıl olacak?