TOKİ’den 9 Bin Lira Taksitle 2+1 Konut Fırsatı: Sudan Ucuza Yeni Liste Yayınlandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir fırsat sundu. İstanbul, Ankara ve Karaman’da satışa çıkacak 2+1 daireler, aylık 9 bin TL taksitlerle satışa sunulacak. TOKİ’nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, bu projede 218 adet konut satışa çıkarken, vatandaşlara uygun fiyatlarla ev sahibi olma imkânı sağlanacak. Konutlar için 397 bin TL peşinat ödenecek, kura çekimi ve başvuru tarihleri ise belirlendi.

Haberin devamı için tıklayınız

81 ilde yeni konut projelerine devam eden TOKİ, Ankara, İstanbul ve Karaman’daki satışlarla vatandaşa uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olma şansı tanıyor. İlk duyuru, Karaman’ın Kazım Karabekir ilçesi için yapıldı. TOKİ konut başvuruları, 23 Eylül itibarıyla kabul edilmeye başlanacak.

Karaman’daki TOKİ projesi kapsamında satışa sunulacak 2+1 dairelerde, 397 bin TL peşinat ve aylık 9 bin 949 TL taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. TOKİ’nin geri ödeme planı, konut tipi ve hak sahibinin maddi durumuna göre değişiklik gösteriyor. Projenin detayları TOKİ’nin resmi internet sitesinde yer alıyor.