Derz arasındaki kirleri çıkaran yöntem! Fayanslara da asla zarar vermiyor

Abone ol

Bu yöntemle fayanslarınızın temizliğini doğal yoldan gerçekleştirebilir ve aynı zamanda fayanslara zarar vermezsiniz

Fayans temizliği, evdeki en zorlu işlerden biri olabilir. Ancak doğal yöntemlerle fayansları temizlemek oldukça kolaydır ve aynı zamanda fayanslara zarar vermez. Derz arasındaki kirleri çıkarmak için ise etkili bir yöntem bulunmaktadır.

Evde bulunan malzemelerle kolayca uygulayabileceğiniz bu yöntemle fayanslarınızın her zaman temiz ve parlak olmasını sağlayabilirsiniz.

Bu yöntem için ihtiyacınız olan malzemeler oldukça basit

Öncelikle, ılık su ve sirke karışımıyla derz aralarını ovabilirsiniz. Sirke, doğal bir temizleyici olarak bilinir ve lekeleri kolayca çözebilir. Bir diğer seçenek ise karbonat ve su karışımıdır. Bu karışımı derz aralarına uygulayıp fırça yardımıyla ovduktan sonra durulayarak lekelerden kurtulabilirsiniz.

Fayans temizliği sırasında dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da doğru fırça kullanımıdır. Sert kıllı bir fırça, derz aralarındaki inatçı lekeleri çıkarmak için idealdir. Ancak fayans yüzeyine zarar vermemek için dikkatli olmalısınız.

Kanal D'den Yargı dizisinin yerine yeni dizi! Kadrosu da açıklandı Gözden Kaçmasın Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol değişikliği! Setlere geri mi dönüyor? Gözden Kaçmasın Teşkilat'a ara veren TRT'den yeni dizi. Başrol oyuncusu da duyuruldu Gözden Kaçmasın Kıtır kıtır oluyor ve asla erimiyor. Yeşil fasulye turşusunun püf noktaları Gözden Kaçmasın