Kilo Vermek İsteyenlerin Baş Tacı! Kaşık Kaşık Yiyorlar Tam Bir Protein Bombası

Kilo vermek çoğu zaman zor ve sancılı bir süreç haline gelebiliyor. Beslenme alışkanlıklarımızda yapacağımız bazı değişikliklerle kısa sürede forma ulaşabiliriz. İşte kilo vermeye yardımcı o besinler…

Haberin devamı için tıklayınız

Kilo vermek birçok insan için zorlu bir süreç olabilir, ancak beslenme alışkanlıklarınızda yapacağınız bazı basit değişikliklerle istediğiniz forma daha hızlı ulaşabilirsiniz. İşte kilo vermeye yardımcı olan bazı sağlıklı yiyecekler:

LOR PEYNİRİ

Lor peyniri, yüksek kalsiyum içeriğiyle metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye katkı sağlar. 100 gram lor peyniri yaklaşık 80 mg kalsiyum içerir. Ayrıca sindirim sistemini destekleyen probiyotikler barındırır. Günlük olarak sade, şekersiz ve yağsız lor tüketimi, kilo verme sürecine destek olabilir.

ORGANİK YOĞURT

Organik yoğurt, içerdiği amino asitler sayesinde yağ yakımını hızlandırır. Tam yağlı yoğurt, bağırsağın sağlığını destekleyen probiyotikler ve iltihap giderici özellikler içerir. Ayrıca konjuge linoleik asit gibi yağ yakıcı bileşenler bakımından da zengindir, bu da kilo verme sürecine olumlu katkı sağlar.