Koyunlar, Koçlarla Beraber 'Dans' Etti

Amasya'daki bir çiftlikte, yüzlerce koyun ve koçun buluşması ilginç görüntülere sahne oldu. Koyunlar, saatlerce daireler çizerek adeta bir dans sergiledi.

Amasya'daki Gökhöyük Tarım İşletmesi'nde yürütülen üreme çalışmaları sırasında, çoklu doğum özelliğiyle tanınan Bafra ırkı koyunların eşleşme davranışları dikkat çekici bir şekilde gözlemlendi. Yaklaşık 400 dişi, 30 erkek ilk kez bir araya getirilmesiyle başlayan süreçte, sürünün saat yönünde dairesel bir hareket ettiler. Bu hareket havadan görüntülendi ve renkli anlar ortaya çıktı.

Kan Donduran Cinayet! Baba ve Oğlunu Pompalı Tüfekle Öldürdü! Gözden Kaçmasın Kahve Davetine Giden Kadın, Altın İçin Öldürüldü Gözden Kaçmasın Arnavutköy'de Dehşet Veren Kaza Anı Saniye Saniye Görüntülendi Gözden Kaçmasın İtfaiye Duvara Sıkışan Kediyi Böyle Kurtardı Gözden Kaçmasın Bin 58 Kişi Aynı Anda Halay Çekti Gözden Kaçmasın 10 Bin Lira İçin Arkadaşını Bıçakladı Gözden Kaçmasın Türkiye'nin tek Ermeni köyünde 'Meryem Ana' ayini Gözden Kaçmasın Camide Hırsızlık Şoku! Gözden Kaçmasın Yunus Tekne İle Böyle Yarıştı Gözden Kaçmasın Akdeniz'de Can Pazarı! Gözden Kaçmasın Fiyatlar İsyan Etti 20 Ton Kavunu Ücretsiz Dağıttı Gözden Kaçmasın Lastik Bomba Gibi Patladı Trafiktekilerin Yürekleri Ağıza Geldi! Gözden Kaçmasın