Tolgahan Sayışman iddiaları... Herkes üzülmüştü, iyi haber bugün duyuruldu

Abone ol

Oynadığı dizi ve filmlerle adından sıkça söz ettiren Tolgahan Sayışman uzun süredir ekranlardan uzaktaydı. Setlerden uzak kalması hayranlarını çok üzüyordu. Tolgahan Sayışman geri dönüyor.

Tolgahan Sayışman son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden biri. Oynadığı dizi ve filmlerle Tolgahan Sayışman sadece Türkiye'de değil yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine sahip.

TOLGAHAN SAYIŞMAN'DAN İYİ HABER

Tolgahan Sayışman uzun bir süredir setlerden uzaktaydı. Bu durum hayranlarını derinden üzüyor ve hayranları geri döneceği günü iple çekiyordu.

Sevindiren haber geldi ve Tolgahan Sayışman setlere geri dönüyor. Tolgahan Sayışman'ın yeni projesiyle ilgili detaylar da belli oldu.

TOLGAHAN SAYIŞMAN'IN YENİ PROJESİ NE? TOLGAHAN SAYIŞMAN'IN PARTNERİ KİM OLACAK? TOLGAHAN SAYIŞMAN'IN ROL ARKADAŞLARI KİMLER OLUYOR? İŞTE YENİ PROJEDEN DETAYLAR

Dizi doktoru.com sitesinde; Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisiyle ilgili bilgilere yer verildi.

Tolgahan Sayışman ve Ezgi Eyüboğlu partner mi oluyor?

Tolgahan Sayışman, hem yapımcılığını hem de başrolünü üstleneceği yeni dizisinin hazırlıklarına devam ediyor.


Gain'de yayınlanacak dizide oyununun partnerinin Ezgi Eyüboğlu' olduğu projede ayrıca Talat Bulut'un da yer aldığı iddia edildi.

Talat Bulut, Yasak Elma ve Mahkum dizileriyle adından sıkça söz ettirmişti. Aksi bir durum olmazsa Talat Bulut yeni projede Tolgahan Sayışman'ın rol arkadaşı olacak. Yeni dizi için oyuncu seçimlerinin de devam ettiği öğrenildi. Dizide genç yeteneklere de yer verilmesi bekleniyor.

İsviçre aylık 103 bin TL'ye 85 bin işçi alacak! İşte eleman aranan meslekler! Gözden Kaçmasın Bir dizi daha mı final yapıyor? Kanal D seyircilerini çileden çıkardı Gözden Kaçmasın Star TV karışacak... Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nu çıldırtacak cevap! Gözden Kaçmasın Canan Karatay herkese önermişti. Kilolarca ürün hasat ettiler. Tüm ülkeye gidecek Gözden Kaçmasın