Adana'da Bir Gecede Beş Kadın Katledildi!

Abone ol

Kadın ve çocuklara yönelik şiddet olaylarına her gün bir yenisi ekleniyor. Cezaların caydırıcı olmaması, katillerin mahkemelerde iyi hal indirimi almaları, şiddeti önlemeye yönelik gerekli adımların atılmaması katliamların önünü açıyor. Dehşetin adresi bu sefer Adana oldu. Adana'da bir gecede 5 kadın öldürüldü.

Kadınlara yönelik cinayet, şiddet, tecavüz, taciz, tehdit vakaları kan donduran vahşet boyutlarına ulaştı. Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirlerinden kadın cinayeti haberleri gelmeye devam ediyor.

Adana'da bir gecede meydana gelen olaylarda 5 kadın öldürüldü.

ANNE VE İKİ KIZI MEZARLIKTA KATLEDİLDİ

Sarıçam'da anne Şenay (45), kızları Gaye (25) ve Güldane Gerçek (21) ile birlikte bir süre önce intihar eden Güldane Gerçek'in eşi Muzaffer E.'nin Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyarete geldi.

Anne ve iki kızını takip eden Muzaffer E.'nin babası Ş.E., mezarlıkta anne ve kızlarını tabanca ile vurarak öldürdükten sonra motosikletle olay yerinden kaçtı.

UYKUDA DEHŞET

Sarıçam ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde şizofren olduğu iddia edilen S.A. dehşet saçtı. Şahıs, annesi Mintiha Aydın (61), babası İlyas Aydın (63) ve anneannesi Ülfet Köse'yi (80) uyudukları sırada tabanca ile başlarından vurdu.

Baba ağır yaralanırken, anne ve anneanne hayatını kaybetti.

Isias Otel Davası'nda Duruşma Öncesi Ailelerden Açıklama Güncel Tansiyonu Düşürüp Kalbi Koruyor: Çorum'da Hasadı Başladı Güncel SGK Borcu Ödememek İçin Konkordato İlan Etmiş! Güncel 'Bakanımın da Arkadaşımın da Hastanesini Kapattım' Güncel