Ahu Tuğba'nın Cenazesindeki Belirsizlik Ortadan Kalktı! İşte Cenaze Programı

Abone ol

1 Eylül'de ABD'de hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın cenazesinin Türkiye'ye getirilmesinin üstündeki belirsizlik de engeller de kalktı. Ahu Tuğba'nın cenazesinin cuma veya cumartesi günü İstanbul'da olacağı iddia edildi.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba, 1 Eylül'de ABD'de hayatını kaybetti. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, annesinin cenazesinin Türkiye'de defnedilmesini istedi ama prosedürler nedeniyle Tuğba'nın cenazesi bir türlü Türkiye'ye getirilemedi. Anjelik Calvin'in kullanım süresi dolan ABD pasaportunun yenileme işlemleri de bu süreci geciktiren bir başka etken oldu.

Yeni Asır'ın aktardığına göre, Ahu Tuğba'nın cenazesinin Türkiye'ye getirilmesinin önünde engel kalmadı. Cenaze, cuma veya cumartesi günü İstanbul'da olacak. Defin günü henüz belli değil ama Anjelik'in isteği üzerine cenaze namazı Teşvikiye Camii'nde kılınacak.

Yasa Dışı Bahis Çetesi Çökertildi: Çok Sayıda Şüpheli Yakalandı Güncel Yasa Dışı Sigara İmalathanesine Operasyon: Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi Güncel Garson, Heimlich Manevrasıyla Hayat Kurtardı Güncel Cumhurbaşkanı'nın BM Konuşması Dünya Basınında Dünya