Antalya'da Feci Yangın: Alevler Restoranı Yuttu, Çevredeki Evlere de Sıçradı!

Abone ol

Antalya Kemer'de bulunan bir restoran, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Duvarları elyafla kaplı restoranda yangın hızla şiddetlenirken, yakında bulunan bazı evlerin camları da yangında zarar gördü.

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Kuzdere Mahallesi'nde dün saat 17.30 sularında bir restoranda yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesi üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir itfaiyesi, Orman İşletme Şefliği ekipleri ile Kemer Belediyesi'ne ait su tankerleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Kemer Arama Kurtarma (KEMKUT) ekipleri yönlendirildi.

ELYAFLA KAPLANAN DUVARLAR YANGINI KÖRÜKLEDİ

Kısa sürede yangına yerine ulaşan ekipler alevlere müdahale ederken, işletmenin duvarlarının elyafla kaplanması nedeniyle yangın hızla büyüdü. Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yakında bulunan bazı evlerin camları da yangın nedeniyle zarar gördü.

Olay yerine gelen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, işletme sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletirken, yangına kısa sürede müdahale eden ekiplere de teşekkür etti. Diğer yandan jandarma ve belediye zabıta ekipleri yangın bölgesine giriş ve çıkışları kapattı.

AKP'li Belediye, 17 Milyon Liralık Projeyi Tamamlayamadı! Güncel Yangını Sigara İçerek İzledi Güncel Ağrı Dağı’nda Sel Felaketi! Yol Kapandı: Dağcılar Ve Turistler Mahsur Kaldı Güncel Şahindere Kanyonu'nda Zamanla Yarış! Mahsur Kalan 10 Kişi Böyle Kurtarıldı Güncel