Antalya'da kayıp olarak aranan doktor ölü bulundu!

Antalya'da kayıp olarak aranan Doktor Deniz Toman, ölü olarak bulundu. Toman'ın cenazesi, kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan babasının yanına giden ve gece saatlerinde evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Doktor Deniz Toman (32) için Jandarma ve komanda timleri harekete geçti.

Sabah saatlerinde Kadavra köpeğinin de katılımı ile yeniden başlayan arama çalışmalarında kayıp doktorun cansız bedenine ormanlık alanda ulaşıldı.

CENAZESİ ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Toman'ın cenazesi, kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Askeri araç devrildi: Yaralılar var! Güncel Kiracı-ev sahibi çekişmesinde böylesi görülmedi! Güncel Sandıktan çıktı: Tam 90 yıllık! Güncel İETT Otobüsünde Kavga: Şoför ile Yolcu Birbirine Girdi İstanbul Seyir Halindeki Araç Alev Aldı Güncel Galataport AVM'de Silahların Patladığı An Kameralarda Güncel Kılıçdaroğlu Kapıları İlk Kez Gerçek Gündem'e Açtı Güncel Havuzda Dehşet Dolu Anlar... Güneşlenirken Ölümden Döndü Güncel Hırsız Kapıcı Evi Soydu, Kuyumcuda Yakayı Ele Verdi Güncel Arnavutköy'de Korku Dolu Anlar! Elektrik Telleri Havai Fişek Gibi Patladı Güncel Ümraniye'de Nefes Kesen Kovalamaca: Polisten Kaçarken... Güncel Aldatıldığını Öğrenen Kadın Cinnet Geçirdi! Güncel