Antalya'da Market Baskını! Yüzlerce Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Abone ol

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kaçakçılık ile mücadele kapsamında marketlere denetim gerçekleştirildi. İki ayrı markette yüzlerce kaçak sigara ele geçirilirken, 2 kişiyle hakkında adli işlem başlatıldı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manavgat ilçesinde kaçakçılık ile mücadele kapsamında operasyon düzenledi.

Ekipler, S.O. ve V.K.’nin işletmekte oldukları marketlerde tütün mamulü, elektronik sigara ve gümrük kaçağı elektronik eşya sattıklarını tespit etti. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla iki ayrı markette yapılan arama sonucunda; 150 elektronik sigara, 250 ısıtılmış tütün mamulü, 145 bandrolsüz tütün ve 520 gümrük kaçağı elektronik eşya ele geçirildi.

2 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yasa Dışı Bahis Operasyonunda 5 Kişi Yakalandı Güncel Motosiklet Sürücüsü Kazada Yaralandı; Polis İnceleme Başlattı Güncel Kütahya'da Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı Güncel Samsun'da Kahreden Kaza! Yaşlı Çifti Ölüm Ayırdı Güncel