Ataşehir Belediyesi'nden Dolandırıcılık Uyarısı

Abone ol

Ataşehir Belediyesi, yapay zeka ile Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in sesi taklit edilerek para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in sesini yapay zeka ile taklit ederek para isteyen dolandırıcılara karşı Ataşehir Belediyesi sosyal medya hesabından açıklama yaparak vatandaşları uyardı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Son günlerde bazı kişi ya da kişiler tarafından Belediye Başkanımız Onursal Adıgüzel’in yapay zeka ile sesi taklit edilerek, vatandaşlarımızdan para istenildiği bilgisini aldık. Başkanımız Onursal Adıgüzel adına herhangi bir sebeple maddi destek talep edilmesi söz konusu değildir. Bu tarz dolandırıcılık girişimlerine itibar etmemenizi ve benzer bir durumla karşılaşmanız halinde emniyet birimleriyle iletişime geçmenizi rica ederiz."

Seyir Halindeki Otomobile Silahlı Saldırı: 6 Yaralı Güncel Jandarmadan Öğrencilerine Trafik Eğitimi Güncel Muğla'nın 2 İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu Güncel Ataşehir Belediyesinde Grev Kararı İşçilerce Asıldı Güncel