Ayakkabı Tabanından Çıkanlar Şoke Etti

Ayakkabı Tabanından Çıkanlar Şoke Etti
Abone ol

Bitlis’in Tatvan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, E.S. isimli şahsın ayakkabı tabanına gizlenmiş yaklaşık 500 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından bir şahsın yapılan üst aramasında, ayakkabı tabanında eroin maddesi ele geçirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Tatvan ilçesinde icra edilen faaliyette, E.S. isimli şahsın yapılan üst aramasında, giymiş olduğu ayakkabı tabanında 4 adet paketler halinde yaklaşık 500 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteği ile asayiş, huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir” denildi.

'Kabus Oteli' İçin Bir Korkunç İtiraf Daha 'Kabus Oteli' İçin Bir Korkunç İtiraf Daha Güncel Lüks Araç Bir Anda Alev Aldı Güncel Komşusunu Sırtından Bıçakladı, Serbest Kaldı Güncel Uzaklaştırma Kararı Yetmedi... Kan Donduran Cinayet! Güncel