Bakırköy'de Feci Kaza! Alt Geçide Çarpan TIR, İETT Otobüsünün Üzerine Devrildi

Abone ol

İstanbul Bakırköy'de daha önce 4 kişilik bir ailenin hayatını kaybettiği üst geçitte korkunç bir kaza daha meydana geldi. Seyir halindeki TIR alt geçide çarparak İETT otobüsünün üzerine devrildi. Kazada otobüs şoförüyle birlikte 5 yolcu yaralandı. O anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Bakırköy'de alt geçide çarpan TIR, Halkalı-Eminönü seferini yapan İETT otobüsünün üzerine devrildi. Otobüs son anda TIR'ın altında kalmaktan kurtuldu.

6 KİŞİ YARALANDI

Kazada otobüs şoförüyle 5 yolcu yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Otobüsten tahliye edilen yolcular da yol kenarındaki yeşil alanda olayın şokunu atlatmaya çalıştı. Kazaya karışan araçlarda hasar oluştu.

YOL ULAŞIMA AÇILDI

Ekiplerin bölgede yaptıkları 3 saatlik çalışmaların sonucunda ilk önce otobüs, ardından da tır ve dorsesi vinç yardımıyla çekiciye bağlanarak kaldırılıp yol ulaşıma yeniden açıldı. Öte yandan, tırın üst geçide çarparak devrildiği kaza anı güvenlik kamerasınca da kaydedildi.

AYNI YERDE 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Öte yandan, 11 Mart'ta yine Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarpan tır, sol tarafında seyreden 34 TY 3045 plakalı otomobilin üzerine devrilmişti.

Kazada, otomobildeki sürücü Recep A. (45) ile Sultan A. (44), Güler Rukiye A. (67) ve Merve A. (16) hayatını kaybetmişti. Aynı alt geçide 19 Temmuz'da da Fatih Demir'in kullandığı 34 TL 8903 plakalı konteyner yüklü tır çarpmış, kazada tır ve dorsesi yola devrilirken sürücü hafif yaralanmıştı.

Kaçak Kazıya Suçüstü: Tarihi Eser Ararken Yakalandılar Güncel Belediye Narin İçin Harekete Geçti Güncel Devlet Hastanesinde İlaç Skandalı: 2’si Doktor 19 Şüpheliye Gözaltı Güncel Kontrolden Çıkan Motosiklet Devrildi; Sürücü Yola Savruldu Güncel