Baston Dehşeti Kanınızı Donduracak! Kaynana-Gelin Çekişmesi Cinayetle Bitti

Abone ol

Türkiye peş peşe yaşanan olaylarla sarsılırken kötü bir haberde Adana’nın Tufanbeyli ilçesinden geldi. 42 yaşındaki Ali Araz eşine hakaret ettiği iddia edilen annesi Nimet Araz’ı önce bıçakladı. Bıçak sapından kırılınca annesine ait bastonu eline alıp annesini boğdu. Direnen kadın kısa süre sonra nefessiz kaldı ve yere yığıldı.

SEYHAN AVŞAR-GERÇEK GÜNDEM

Olay Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde yaşandı. İlçe Amirliği’nin telefonu dün öğlen 12.30 sıralarında çaldı.

15 YAŞINDAKİ ÇOCUK İHBAR ETTİ

Arayan kişi 15 yaşındaki İ. Araz’dı. Araz babasının ve babaannesinin evde tartıştıklarını, babasının babaannesine ait bastonu alarak onu boğmaya çalıştığını ve babaannesinin yere yığıldığını söyledi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Nimet Araz’ın öldüğünü tespit etti.

BIÇAK KIRILDI BASTONLA BOĞDU

Yapılan incelemede Ali Araz’ın annesinin göğsüne önce bıçakla saldırdığını bıçağın sapının olay sırasında kırıldığını tespit etti. Öfkesini kontrol edemeyen Araz bu kez annesinin yürümek için destek aldığı bastonunu eline aldı ve annesini boğarak öldürdü.

Fail olay yerinde gözaltına alındı. Yarın ise nöbetçi mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

"Türk-Alman Dostluk Konseri" Köln'de Yapıldı Güncel Van’da Yüklü Miktarda Kaçak Telefon Ele Geçirildi Güncel Mustafa Sarıgül'den Nobel Ödülüne İtiraz Güncel Kocaeli Uyuşturucu Operasyonu'nda 7 Tutuklama Güncel