Börekçide Dehşet: Önce Kadını Taciz Ettiler Sonra Eşine Saldırdılar!

Abone ol

Pendik'te iddiaya göre bir zincir börekçiden sipariş veren kadın, çalışan tarafından taciz edildi. Durumu öğrenen eşi ise konuşmak için gittiği börekçide dakikalarca darbedildi ve bıçaklandı.

İstanbul Pendik'te bir zincir börekçiden sipariş veren kadın müşteri ve eşi dehşeti yaşadı. Olay, Velibaba Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, genç kadın evinin karşısında bulunan pastaneden sipariş verdi.

Siparişleri eve götüren personel siparişleri kadına teslim ettikten sonra telefonla genç kadına mesaj atarak arkadaşlık teklif etti.

Bu durumu kadının kocasının öğrenmesinin ardından, kadının kocası işletmeye gitti. Koca ile işletmede çalışanlar arasında kavga çıktı. Börekçide çalışanlar, eşe saldırdı. Kavga sırasında işletmede çalışan bir kişi çıkardığı bıçakla adamı bıçakladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri işletme çalışanları gözaltına alırken, sağlık ekipleri yaralı adamı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Erkan Petekkaya'yı Köylü Durdurdu! Güncel Antalya'da Panik Dolu Anlar... Evin Balkonunda Yangın Çıktı Güncel 42 Sanık Bugün İlk Kez Hakim Karşısında Güncel Teğmenlerle İlgili İlk Açıklama Güncel