Bursa, mayıs ayında beyaza büründü!

Bursa Uludağ'da mayıs ayında kar yağışı etkili oldu. Hava sıcaklığının en düşük 4, en yüksek 8 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da kar yağışının aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Bursa'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrediyor.

Türkiye'nin gözde kış turizm merkezlerinin başında gelen Bursa Uludağ'da ise, oteller sezonu kapamış olsa da kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

KAR YAĞIŞININ SÜRMESİ BEKLENİYOR

Hava sıcaklığının en düşük 4, en yüksek 8 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da kar yağışının aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Seyir Halindeki Araç Alev Aldı Güncel Galataport AVM'de Silahların Patladığı An Kameralarda Güncel Kılıçdaroğlu Kapıları İlk Kez Gerçek Gündem'e Açtı Güncel Havuzda Dehşet Dolu Anlar... Güneşlenirken Ölümden Döndü Güncel Hırsız Kapıcı Evi Soydu, Kuyumcuda Yakayı Ele Verdi Güncel Arnavutköy'de Korku Dolu Anlar! Elektrik Telleri Havai Fişek Gibi Patladı Güncel Ümraniye'de Nefes Kesen Kovalamaca: Polisten Kaçarken... Güncel Aldatıldığını Öğrenen Kadın Cinnet Geçirdi! Güncel Gökyüzünde Gördüğü Cismi Ufo Sandı Heyecandan Ne Yapacağını Bilemedi! Güncel