CHP'li Başkandan Kadın Mühendise Fiziksel Müdahale! Skandal Hareketi Bu Sözlerle Savundu

Abone ol

CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, özel bir laboratuvarda sunum yapan kadın mühendise müdahale ederek, önlüğün cebindeki elini çıkarttırdı. Sosyal medyada tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Doğan ise müdahalesini savundu. Doğan, "Kadına değer verdiğimizi, kurdele kesmesiyle gösterdiğimizi düşünüyorum. Bir resmiyet olması gerektiğini düşündüm ve bu yüzden de sadece uyardım. Eli cebinde olmasa daha iyi olur" ifadelerini kullandı.

CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, özel bir laboratuvarı ziyarete gitti. Laboratuvardaki kadın ziraat mühendisi, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a sunum gerçekleştirdi. Sunum sırasında bir elini önlüğünün cebine koyan mühendise Doğan'dan müdahale geldi. Doğan mühendisin beyaz önlüğünün cebinde tuttuğu elini dışarı çıkarırken, o anlar sosyal medyada tepki topladı.

'ELİ CEBİNDE OLMASA İYİ OLUR'

Eleştirilerin ardından Gazete Pencere'ye konuşan Doğan, şu açıklamayı yaptı:

“Açılışta kadınlara ne kadar önem verdiğimizi, bir kadının kurdele kesmesiyle resmettiğimizi düşünüyorum. Laboratuvarı bize gezdiriyordu. Basın mensupları ve vatandaşların olduğu bir yerde sunum yaparken bir resmiyet olması gerektiğini düşündüm ve bu yüzden de sadece uyardım. Eli cebinde olmasa daha iyi olur. Bir kurumda çalışan personelin o kurumla ilgili bir izahatta bulunuyorsa ve sorumluysa bunun bilincinde olarak hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Sosyal medyada tepki görmesine ilişkin de konuşan Ali Doğan, “İnsanlar alması gerektiğini alıyor oradan. Üzgünüm bu konuda. Belediye başkanı orada doğru bir tarım politikası için çiftçilere laboratuvar kurmuş diyen yok" dedi.

18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Oğlu Tutuklandı Güncel Benzine Zam Yolda! Tarih Belli Oldu, Tabela Değişecek Ekonomi