Dilan Polat Canlı Yayında Küplere Bindi! Engin Polat İle İlgili O Gerçeği Açıkladı

Abone ol

Tahliye olduktan sonra eşi Engin Polat tarafından uyarılan, kendisi de dikkatli olacağını söyleyen Dilan Polat, sosyal medya detoksunda başarılı olamadı. Son açtığı canlı yayında takipçisinin "Arabanız yok mu?" sorusuna sinirlenen Dilan Polat, arabalarının olmadığını ve eşi Engin Polat'ın arkadaşından ödünç aldıkları arabayı kullandığını açıkladı.

'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat dokuz ay önce, Engin Polat ise bir ay önce tahliye edildi. Dilan Polat tahliyesi sonrası eşini ziyaret etmiş ve Engin Polat'ın Dilan Polat'ı sosyal medya konusunda uyardığı ortaya çıkmıştı. Nitekim Dilan Polat sosyal medyadan uzak kalamadı.

Paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Dilan Polat, bu kez de canlı yayında bir takipçisinin sorduğu soru karşısında küplere bindi. Takipçisinin "Arabanız yok mu?" sorusuna öfkelenen Dilan Polat, arabalarının olmadığını söyledi. Dilan Polat, eşinin arkadaşından ödünç aldıkları arabayı kullandığını belirterek, "Mal, mülk her şey Allah'ındır" dedi.

Tünel Çıkışında Kaza: Duvara Çarpıp Taklalar Attı Güncel Kavşakta Feci Kaza! Kontrolden Çıkıp Şarampole Uçtu Güncel 24 Yaşındaki İşçi Çalıştığı İnşaattan Düştü! Güncel Malatya'da İlginç İhlal! Trafikteki O Hareket Ceza Getirdi Güncel