Düğünde 'Resmi Nikah Yapılmadığı' Gerekçesiyle Kavga Çıktı: Gelin ve Damat Tarafı Birbirine Girdi!

Abone ol

Mersin'de bir düğünde 'resmi nikah yapılmadığı' gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2 kişi bıçaklanarak, 8 kişi ise darbedilerek yaralandı. Olaya ilişkin olarak iki kişi gözaltına alındı.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi D-400 karayolu kenarında bulunan bir düğün salonunda gece saat 23.00 sıralarında kavga meydana geldi.

İddiaya göre, damat M.S.P. ile gelin A.P.'nin düğün töreninin sonuna doğru resmi nikah yapılmadığı gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışmanın devamında gelin ile damadın yakınları birbirine girdi. Çıkan kavgada 2'si bıçakla 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis olayla ilgili inceleme yaparken, yaralılar da ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Damadın da olayda hafif yaralandığı öğrenildi. Kavga ile ilgili biri bıçağı kullandığı ileri sürülen şüpheli olmak üzere 2 şahıs gözaltına alındı.

Öte yandan, yaralılardan hayati tehlikesi bulunan birinin de Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Vatandaşı Susturmak İçin Yeni Plan! Güncel Afyonkarahisar'da İşçi Minibüsü Devrildi: 10 Yaralı Güncel Adrese Teslim Kadro Tam Gaz Devam! Güncel Edirne'de İki Grup Arasında Silahlı Kavga! Ortalık Savaş Alanına Döndü Güncel