Edirne’nin içme suyunu sağlayan barajın doluluk oranı yüzde 16’lara düştü

Kırklareli’nden Edirne’nin içme suyunu karşılayan Kayalı Barajı kuraklık nedeniyle su seviyesi dip seviyeyi görüyor. Son verilere göre barajın doluluk oranı yüzde 16’lara düştü.

Yaşanan kuraklık Edirne’nin içme suyunu sağlayan barajı da vurdu. Kırklareli’nde Edirne’nin içme suyunu sağlayan Kayalı Barajı Devlet Su İşleri (DSİ) 11. Bölge Müdürlüğü verilerine göre yüzde 16’lara kadar geriledi. Geçtiğimiz Mart ayında yüzde 36 seviyesinde olan baraj kuraklık sebebiyle önce Ağustos ayında yüzde 20’ye gerilerken, Eylül ayında da yüzde 16’lara kadar düştü.

Japon deprem uzmanından İzmir için korkutan açıklama Güncel Türkiye’nin ilk ve tek yeşil balı 20 bin liradan alıcı buluyor Güncel Küçükçekmece’de freni boşalan iş makinesi bir binaya girdi Güncel İETT Otobüsünde Kavga: Şoför ile Yolcu Birbirine Girdi İstanbul Seyir Halindeki Araç Alev Aldı Güncel Galataport AVM'de Silahların Patladığı An Kameralarda Güncel Kılıçdaroğlu Kapıları İlk Kez Gerçek Gündem'e Açtı Güncel Havuzda Dehşet Dolu Anlar... Güneşlenirken Ölümden Döndü Güncel Hırsız Kapıcı Evi Soydu, Kuyumcuda Yakayı Ele Verdi Güncel Arnavutköy'de Korku Dolu Anlar! Elektrik Telleri Havai Fişek Gibi Patladı Güncel Ümraniye'de Nefes Kesen Kovalamaca: Polisten Kaçarken... Güncel Aldatıldığını Öğrenen Kadın Cinnet Geçirdi! Güncel