En Acı Ziyaret: Gülistan Doku'nun Ailesi Kayıp Narin'in Ailesinin Yanında

Abone ol

Tunceli'de kaybolan ve 4,5 yıldır haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesi, Diyarbakır'da kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ailesini ziyaret etti. Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, "Gülistan'ımız 4 yıldır yok, karanlıkta kaldı. Şuramıza ateş düştü. Narin'in annesi de bu hale düşmesin diye herkesi Narin'i aramaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde, gittiği Kuran kursundan ayrıldıktan sonra kaybolan ve beş gündür haber alınmayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Kız çocuğunun terliğinin bir teki dışında hiçbir ize rastlanmazken, aileye destek ziyaretleri de yapılıyor.

İlke TV'nin haberine göre; Tunceli'de 4,5 yıl önce kaybolan ve hala bulunamayan Gülistan Doku'nun ailesi de, Narin'in annesi Yüksel Güran'ı ziyaret etti.

'GÜLİSTAN KARANLIKTA KALDI, NARİN KALMASIN'

Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, ziyaretle ilgili "Biz şu anda kayıp Narin'in annesinin yanındayız. Gülistan'ımız 4 yıldır yok, karanlıkta kaldı. Şuramıza ateş düştü. Narin'in annesi de bu hale düşmesin diye herkesi Narin'i aramaya davet ediyoruz" dedi.

16 Kadın Koruma Kararına Rağmen Öldürüldü Güncel Yusuf Dikeç'in Annesi İçin Utandıran Yorumlar! Dünya Genç Kıza Yumruklu Saldırı! Dişlerini Kırdılar Güncel Altı Kent Bir Günde Aynı Felaketi Yaşadı! Güncel