Etkili Olan Sağanak Nedeniyle Caddeler Göle Döndü!

Ağrı'da saat 16.00 sıralarında başlayan sağanak, birçok noktada su baskınlarına neden oldu. Hayatı olumsuz etkileyen yağmur sonrası caddeler göle göndü. Herhangi bir can kaybının da olmadığı belirtildi.

Ağrı'da etkili olan sağanak nedeniyle caddeler göle döndü, sürücüler araçlarla ilerlemekte güçlük çekti. Su dolan dükkanlarda da esnaf ve belediye ekipleri, tahliye çalışması başlattı. Kentte saat 16.00 sıralarında başlayan sağanak, birçok noktada su baskınlarına neden oldu. Kent merkezinde yağmur sularıyla dolan alt geçitler trafiğe kapatılırken, göle dönen caddelerde sürücüler araçlar ile ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçlar, yollarda mahsur kaldı. Yağmura sokakta yakalanan bazı vatandaşlar ayakkabılarını çıkarıp, paçalarını yukarı çekerek yürüdü. Kent merkezindeki esnaf iş yerlerine su dolmaması için ellerinde süpürgelerle temizlik yaparken, dükkanı su ile dolanlar kovalarla tahliye çalışması yaptı. Belediye ekipleri de tıkanan mazgalları açmak için çalışma yürütüyor.

Felaketle Sonuçlanacak Yolculuk Böyle Başladı Güncel Kocaeli'yi Sağanak Yağmur Teslim Aldı Güncel Taksici Dehşet Saçtı, Önüne Gelen Her Şeye Çarptı Güncel İETT Otobüsünde Kavga: Şoför ile Yolcu Birbirine Girdi İstanbul Seyir Halindeki Araç Alev Aldı Güncel Galataport AVM'de Silahların Patladığı An Kameralarda Güncel Kılıçdaroğlu Kapıları İlk Kez Gerçek Gündem'e Açtı Güncel Havuzda Dehşet Dolu Anlar... Güneşlenirken Ölümden Döndü Güncel Hırsız Kapıcı Evi Soydu, Kuyumcuda Yakayı Ele Verdi Güncel Arnavutköy'de Korku Dolu Anlar! Elektrik Telleri Havai Fişek Gibi Patladı Güncel Ümraniye'de Nefes Kesen Kovalamaca: Polisten Kaçarken... Güncel Aldatıldığını Öğrenen Kadın Cinnet Geçirdi! Güncel