Fatih Erbakan Gözünü İstanbul'a Dikti

Abone ol

Yeniden Refah lideri Erbakan’dan erken seçim çağrısı geldi. Erbakan, Yeniden Refah iktidarı için İstanbul’un kıyama kalkması gerektiğini söylerken; “İstanbul’ alan dünyayı alır” ifadesini kullandı.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada erken seçime vurgu yapan Genel Başkan Fatih Erbakan “Yapılacak olan bir erken seçimle bir an evvel milli görüşü iktidara taşımamız lazım. Maddi ve manevi kalkınma adil bir dünya ile İslam aleminin ve mazlumların da kurtarılması lazım. Yeniden Refah iktidarı için İstanbul’un kıyama kalkması lazım” dedi.

"ERKEN SEÇİMLE MİLLİ GÖRÜŞÜ İKTİDARA TAŞIMAMIZ LAZIM"

Toplantıda erken seçime vurgu yapan Genel Başkan Erbakan milli görüşün iktidara taşıması gerektiğini dile getirerek şunları söyledi:

“Manevi kalkınmanın sağlanması, nesillerimize sahip çıkılması lazım. Bu felaketlerden kurtulmak milli görüş iktidarına bağlı. Bunun için de inşallah yapılacak olan bir erken seçimle bir an evvel milli görüşü iktidara taşımamız lazım. Maddi ve manevi kalkınma adil bir dünya ile islam aleminin ve mazlumların da kurtarılması lazım."

“İSTANBUL’U ALAN DÜNYAYI ALIR”

Konuşmasını sürdüren Erbakan, Ankara ve İstanbul'un önemine vurgu yaparak "Yeniden Refah iktidarı için İstanbul’un kıyama kalkması lazım. Ankara'yı alan Türkiye’yi alır, İstanbul’u alan dünyayı alır. İstanbul hem manevi, psikolojik, sosyolojik açıdan önemli hem de oy oranı, seçmen sayısı bakımından önemli. İstanbul Türkiye’nin lokomotifidir. İstanbul ayağa kalkarsa bütün Türkiye ayağa kalkar. İstanbul’u ayağa kaldırmadan Türkiye’yi ayağa kaldırıp yeniden refaha, iktidara taşımanız mümkün olmaz. İstanbul'u kıyama kaldırmamız lazım" ifadesini kullandı.

Ev Arkadaşlarının Kavgasında Kan Aktı: 1 Ölü Güncel Kamyonet 70 Metre Yuvarlandı, 2 Ölü Güncel