Felaketle Sonuçlanacak Yolculuk Böyle Başladı

Sabah saatlerinde Ankara Polatlı'da feci şekilde kaza yapan ve Ağrı Seç firmasına ait otobüs yolculuğuna Ağrı'dan bu şekilde başladı.

Ankara'ya geldiğinde Polatlı mevkiinde araç şoförünün uyuya kalması nedeniyle kaza yapan araç üst geçit direğine çarptı.

Katliam gibi kazada 9 yolcu hayatını kaybederken 26 yolcu da yaralandı. Otobüsün kazadan saatler önce her şeyden habersiz bir şekilde Ağrı'dan çıkışı ise güvenlik kameralarına bu şekilde yansıdı.

Kocaeli'yi Sağanak Yağmur Teslim Aldı Güncel Taksici Dehşet Saçtı, Önüne Gelen Her Şeye Çarptı Güncel Saldırının görüntüleri ortaya çıktı Güncel İETT Otobüsünde Kavga: Şoför ile Yolcu Birbirine Girdi İstanbul Seyir Halindeki Araç Alev Aldı Güncel Galataport AVM'de Silahların Patladığı An Kameralarda Güncel Kılıçdaroğlu Kapıları İlk Kez Gerçek Gündem'e Açtı Güncel Havuzda Dehşet Dolu Anlar... Güneşlenirken Ölümden Döndü Güncel Hırsız Kapıcı Evi Soydu, Kuyumcuda Yakayı Ele Verdi Güncel Arnavutköy'de Korku Dolu Anlar! Elektrik Telleri Havai Fişek Gibi Patladı Güncel Ümraniye'de Nefes Kesen Kovalamaca: Polisten Kaçarken... Güncel Aldatıldığını Öğrenen Kadın Cinnet Geçirdi! Güncel