Hastane Çıkışı Acı Kaza! İlaç Almaya Giderken Öldü

Abone ol

Ordu'da hastaneden çıkan kadın feci şekilde hayatını kaybetti. Hastanede tedavi gördükten sonra eczaneye ilaç almaya giden kadın, otomobilin çarpması sonucu öldü.

Ordu'nun Ünye ilçesinde Yüceler Mahallesi Ünye Devlet Hastanesi önünde bulunan kavşakta kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ünye'den Fatsa ilçesi istikametine seyir halinde ilerlemekte olan Fatih Olgun idaresindeki otomobil, hastanede tedavi olduktan sonra eczaneden ilaç almak için yolun karşısına geçmeye çalışan 35 yaşındaki Merve Yürük'e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle genç kadın metrelerce savrularak yola düştü. Kafasının ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Yürük, çevredekilerin ihbarıyla bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yürük, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Otomobil sürücüsü Fatih Olgun ise ifadesi alınmak üzere Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Instagram'dan Sonra Sıra TikTok'ta mı? Güncel D-100’de İki Otomobil Birbirine Girdi: 1 Yaralı Güncel Türkiye’nin En Büyük Barosunda Değişim Rüzgarı mı Esecek ? Güncel Yere Düştü, Kafasının Üstünden Otomobil Geçti Güncel