İstanbul'da Zehir Tacirlerine Baskın! Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Abone ol

İstanbul Eyüpsultan’da polis ekiplerince uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'narkotik madde ticareti suçunun ve suç organizasyonlarının önlenmesine yönelik' çalışma yürütüldü.

Yapılan çalışmalarda, 21 Eylül tarihinde Akşemsettin Mahallesi’ndeki bir gecekonduya farklı şüpheliler ile çok sayıda koli gibi paketlerin giriş çıkışı olduğunu belirlendi. Fiziki ve saha çalışmalarının ardından uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edilen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda yabancı uyruklu M.S.Q. ve H.D. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Adreste yapılan aramalarda ise, 42 kilo 720 gram metamfetamin maddesi, 2 adet sahte pasaport, 2 litre aseton, 1 adet hassas terazi, 3 adet cep telefonu, 6 bin 685 TL para, 8 adet cam tüp, 3 adet mutfak tüpü, 3 adet ocak ve 2 adet kazan ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli, emniyetteki tamamlanan işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

12 Sporcu Öne Çıktı! Milli Takıma Aday Olacaklar Güncel Kayseri'de 1 Kişinin Öldüğü Kavgada 5 Şüpheli Adliyede Güncel