İYİ Partili Akalın: Bir Kaymakam Bu Ülkenin Milletvekilini Engelliyor

Abone ol

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, Uzunköprü Kaymakamı Onur Kökçü'nün kendisini engellediğini ifade ederek sitem etti.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, "Bir kaymakam benim telefonlarımı açmıyor mesela. Bu ülkenin milletvekilini engelleyebiliyor. Bu gücü nereden alıyor?" dedi.

Mehmet Akalın, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Akalın, öldürülerek çöplüğe atılan sokak köpekleriyle ilgili bilgi almak için aradığı Uzunköprü Kaymakamı Onur Kökçü’nün telefonlarını açmadığını belirtti.

'BU GÜCÜ NEREDEN ALIYOR?'

Akalın, şunları söyledi:

“Bir kaymakam benim telefonlarımı açmıyor mesela. Ben nasıl çözeceğim o kasabanın sorunlarını veya Ankara’ya nasıl taşıyacağım oradaki sorunları? Beni engelleyebiliyor. Bu ülkenin milletvekilini engelleyebiliyor. Bu gücü nereden alıyor? Yürütmenin, tek kişinin elinde olmasından alıyor.

Ülkemizin bir diğer önemli sorunu da bu. Bir kişi her şeye karar veriyor. Yasama da onun elinde, Meclis de. Bir numaranın istemediği bir kanun çıkabilir mi? Yürütme de onun elinde, istediği bakanı getirdi, istemediği bakana yol verdi. Hukukla, yargıyla ilgili bir şey söylemeyeceğim.”

Van'da Trafik Kazası: 1'i Ağır 5 Yaralı Güncel İstanbul'da Bazı Vapur Seferleri Yapılamıyor Güncel Kayıp Olarak Aranıyordu... Cansız Bedeni Boyabat Barajı'nda Bulundu Güncel Kumar Oynayanlara Baskın Güncel