İzmir'de Katliam! Dört Çocuğundan Üçünü Öldürdü

Abone ol

İzmir'de Vesim Şimşek adlı bir erkek, üç çocuğunu katletti. Şimşek, bir yakınını arayıp çocuklarını vurduğunu söyledi. Kendisini yaralayan baba, diğer yaralı çocuğuyla birlikte hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Vesim Şimşek'in eşi ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi, akrabası ise "Biraz psikolojik sorunları vardı ama çocuklarını öldürecek kadar gaddar bir baba değildi. Çocuklarına gerçekten düşkün bir babaydı" dedi.

İzmir'in Bornova ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Vesim Şimşek, dört çocuğunu kendine ait zeytinliğe getirdi. Burada henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla dört çocuğuna art arda ateş etti.

BİR YAKININI ARAYIP ÇOCUKLARINI VURDUĞUNU SÖYLEDİ

Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, üç çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Vesim Şimşek ve kızı ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EŞİYLE BOŞANMA AŞAMASINDAYMIŞ

Öte yandan Vesim Şimşek'in, eşi Naciye Şimşek ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Şimşek ailesinin yakınları ve vatandaşlar, cesetleri yaklaşık 2 kilometre boyunca engebeli olduğu için olay yerine giremeyen cenaze aracına elleriyle taşıdı. Cenazeler, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'GADDAR BİR BABA DEĞİLDİ'

Baba Vesim Şimşek'in akrabası Mustafa Karadaş (56), "Biraz psikolojik sorunları vardı ama çocuklarını öldürecek kadar gaddar bir baba değildi. Çocuklarına gerçekten düşkün bir babaydı. Yaralanan çocuğu da biz kendi imkanlarımızla hastaneye götürdük. Çok üzgünüm, o kadar doluyum ki anlatamam" dedi.

Karadaş, Vesim Şimşek'in eşiyle olan son konuşmalarını da şu sözlerle anlattı:

"Gel bak ben seni seviyorum, ayrılmayalım, çocuklarımız var. Daha küçük 2 yaşında, emzik emiyor' demiş. O da demiş ki 'ben gelemem."

Hava Bir Anda Karardı, Şiddetli Sağanak İstanbul'u Vurdu Güncel Öğrenciler Okulu Bırakma Tehlikesiyle Karşı Karşıya Güncel Okulun İstinat Duvarı Otomobilin Üzerine Çöktü Güncel Belediye İşçisinin Feci Ölümü! Motosikleti Devrildi, Metrelerce Sürüklendi Güncel