İzmir'de Motosiklet Hırsızlığı: 3 Tutuklama

Abone ol

İzmir'de motosiklet hırsızlığına karıştığı belirlenen 3 kişi, gerçekleştirilen operasyon sonucunda tutuklandı. Şüpheliler, Karabağlar ve Konak ilçelerinde 4 ayrı motosiklet hırsızlığı gerçekleştirmişti.

İzmir'de İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, Karabağlar ve Konak ilçelerinde yaşanan 4 ayrı motosiklet hırsızlığı üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Ekipler görüntülerde motosikletle olay yerine gelen şüphelilerden birinin kendi aracından inip çalacağı motosiklete bindiğini tespit etti. Şüpheliler ardından olay yerinden hızla uzaklaştı. Şüphelilerin, hırsızlık sırasında tanınmamak için kasklarını çıkarmadıkları belirlendi.

Ekipler, kimliğini tespit ettikleri G.E., E.Y. ve D.G.'yi önceki gün gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen G.E., E.Y. ve D.G. tutuklandı.

'Mahvettiler Bizi, Eleştirmeyelim mi Kardeşim?' Güncel Manisa'da On Binlerce Sentetik Ecza Ele Geçirildi Güncel Sarar Grevi 7. Gününde: 'Çalışanları Tehdit Ederiz' Gibi İlkel Yaklaşımlar Asla Doğru Değil Güncel Yaban Keçisi Soluğu Tekel Bayisinde Aldı Güncel