Konserde Şaşırtan Anlar! Tarkan Söyledi Ama Kimse Duymadı

Abone ol

Tarkan uzun bir aradan sonra Fanta Fest kapsamında sahne aldı. Megastar dakikalarca sessiz bir şekilde şarkı söyledi. İzlemeye gelenler 'ses yok' diye bağırdı. Konserdeki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

MegaStar Tarkan, uzun bir aranın ardından Fanta Fest sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Yıllar sonra Maltepe Orhangazi Parkı'nda sahneye çıkan ünlü isim konserde zor anlar yaşadı.

Konserin tam ortalarında Tarkan'ın şarkı söylediği esnada ses sistemi tamamen bozuldu. Megastar dakikalarca sessiz bir şekilde şarkı söyledi. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar "ses yok!" diye bağırdı.

Ses sisteminde yaşanan aksaklığa aldırış etmeden sahnesine devam eden Tarkan'ın o anları kısa sürede gündem oldu. Konserden görüntülere sosyal medyada; 'rezalet', 'nasıl fark etmez', 'organizasyon çok kötü' gibi yorumlar yapıldı.

Müstehcen Partilerin Kilit İsminden Çok Konuşulacak Açıklamalar Güncel Altan Sancar, Gerçek Gündem Ailesinde Güncel Suriye'de Deprem: Hatay'da da Hissedildi Güncel Konya'da Kadın Cinayeti: Eşini Evinin Önünde 10 El Ateş Ederek Katletti Güncel