MasterChef'te Elenecek İsim Sızdı

Abone ol

MasterChef Türkiye'de eleme potasına giren yedinci yarışmacı Nigar oldu. Sosyal medyada ise elenen isim sızdırıldı. Sosyal medya kullanıcıları eleneceği iddia edilen ismi duyunca tepki gösterdi. İşte o isim...

MasterChef 2024'te haftanın eleme adayları belli oldu. Yarışmanın önceki günlerin oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası Serhat, Deniz, Beyza, Muratcan, Çağlar, Ayşe eleme adayı olarak belirlenmişti. MasterChef'te eleme potasına giden 7'nci yarışmacı ise Nigar oldu.

MasterChef 11 Ağustos tarihindeki bölümde yarış ile birlikte bir yarışmacı aramızdan ayrılacak ve 2024 sezonunun ilk veda gecesi yaşanacak.

Ancak sosyal medyada yapılan bir paylaşım gündem oldu. Sosyal medyada elenecek ismin bilgisi sızdırıldı. O kişinin Serhat olacağını paylaşan bir sosyal medya kullanıcısına tepkiler de geldi.

Tekirdağ'da Düğün Sonrası 'Sandalye' Kavgası: Taksici Öldü, Oğlu Yaralandı Güncel Ambulanstaki Dehşet Anları Kamerada! Güncel Van'da Anız Yangını Güncel Muğla-Milas Karayolunda Kaza: 7 Yaralı Güncel