MasterChef'te Gerginlik! Yarışmacının Hareketi Mehmet Şef'i Kızdırdı, O İsim Gözyaşlarını Tutamadı

Abone ol

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yaşananlar sosyal medyaya damga vurdu. Mehmet Şef, tabağını hazırlayamayan Bera'ya "Uyanıklık mı yapıyorsun?" diye kızdı. Bera ise gözyaşlarını tutamadı.

TV8'in en çok izlenen yapımlarından MasterChef Türkiye, dün akşam yayınlanan bölümüyle yine gündeme oturdu. Son bölümde yarışmacılar çay saati menüsü konseptiyle yarıştı. Gecenin menüsünde ise parmesanlı kurabiye, dereotlu poğaça, gül böreği, sakallı, mücver, mercimek köftesi, çilekli tart, mekik ve cevizli kek vardı.

Şefler yarışmacılara 1 saat süre verdi. Süre sonunda yarışmacıların hazırladığı yemek menüleri şefler tarafından tadıldı. Şeflerin kararı ile dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI, MEHMET ŞEF KIZDI

Öte yandan dokunulmazlık oyunu sırasında yemeğini beğenmeyen Bera gözyaşlarına hakim olamadı. Genç yarışmacının ağladığı sırada yanına gelen Mehmet Şef Bera'ya "Sana desteğe geldik. Yukarıya alkış yaptırdık. Zaten tabağın olmadığını biliyoruz. Niye ocağın üstüne bırakma ihtiyacı duyuyorsun? Kendine göre uyanıklık mı yapmaya çalışıyorsun? Sen bizim iyi niyetimizi suistimal mi ediyorsun?" dedi.

Bera ise "Uyanıklık değil Şef. Tekrar burada tatmanızı istemedim. Yani yüzüm kızaracaktı" ifadelerini kullandı. O anlar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, bu kez de bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu turda şefler yarışmacılardan çikolata ile yaratıcı tabak hazırlamalarını istedi. Bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan tek isim Alper oldu.

İŞTE ELEME ADAYLARI

Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Alper eleme potasına Bera'yı gönderdi. Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Kaan oldu. Böylece bu hafta MasterChef eleme adayları Bera ve Kaan olarak belirlendi.

Otomobiller Kavşakta Çarpıştı: 5 Yaralı Güncel Bağcılar'da Kamyonet 10 Metre Yükseklikten Boş Araziye Uçtu Güncel Kaçak Kazı Yapıp Define Arıyorlardı... Suçüstü Yakalandılar Güncel Eski Hakim ve Savcının Oğlu Bu Kez de Polise Silah Çekti Güncel