Mezarlıkta Korkunç Olay: Toprağa Gömülü Halde Poşete Sarılı Bebek Cesedi Bulundu

Abone ol

Elazığ'da Harput Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa gömülü halde poşete sarılı yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Elazığ'da Harput Mahallesi Mezarlığı'na ziyaret için giden bir kişi, bir mezarın yanında bulunan toprağın kazıldığını fark etti. Durumdan şüphelenen kişi, mezarlıklar müdürlüğüne ihbarda bulundu.

Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, toprağa gömülü, poşete sarılmış yeni doğmuş bebek cesedi buldu. Ceset otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Kabir ziyareti için mezarlığa geldiğini aktaran vatandaş, “Mezarlığın duvarının yıkıldığını fark ettim. Babama ve amcama dua okudum. Duaları okuduktan sonra mezarlığın yanında hayvan leşi olduğunu düşündüm. Korktum da işin aslında. Amcamın oğlunu aradım ve buradaki leşi çıkartalım dedim. Annem rahatsız olduğu için o gün oradan çıkartamadık. Ertesi gün annemi tekrar hastaneye götürdüm ondan sonra tekrardan mezarlığa gelecektim. Mezarlıklar müdürünü arayarak bizim mezarlığın duvarını yıktıklarını ve bir tane de leş olduğunu söyledim. Sağ olsun o da ekiplere söyledi. Ekiplerle birlikte buraya geldiğimizde ekipler bakınca bana bebek cesedi olduğunu söyledi. Bizde hemen jandarma ekiplerine bildirdik” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'de Yangın Paniği: Tek Katlı Ev Alev Alev Yandı! Güncel Senem'in Tabutunu Kadınlar Taşıdı Güncel Bursa'da Orman Yangını Güncel Yaşlı Adam Bahçede Ölü Bulundu Güncel