Müge Anlı Çileden Çıktı: Kendini Popstar Mı Sanıyorsun?

Abone ol

Müge Anlı'nın programında yaşananlar bir kez daha herkesi şoke etti. Eşini terk eden erkeğe Müge Anlı, "Sen kendini popstar falan mı sanıyorsun herhalde kim senin sevenin?" diye tepki gösterdi.

Müge Anlı’nın programında yine dikkat çeken anlar yaşandı. 50 yaşındaki Zeynep Kaya Ünal, 35 yaşındaki eşi Yakup Ünal'a 1 yıldır ulaşamadığını belirterek, Müge Anlı'ya başvurdu.

İNCİR TOPLAMAYA DİYE GİTTİ

Eşi tarafından aldatıldığını ifade eden Zeynep Hanım eşinin kendisine “İncir toplamaya gidiyorum” deyip çıktıktan sonra bir daha haber alamadığını belirtti.

3 yıldır evden çıkmadığını anlatan Zeynep Hanım, obezite tedavisi gördüğünü de açıkladı. Başından geçenleri anlatan Zeynep Hanım, "Eşim bir otelde aşçılık yapıyor. Eşime bir mesaj geldi. Ben de Yakup'un adına cevap verdim. Eşime söyledim. Üzerime hücum etti. Beni uyur vaziyette gördü. Biriyle mesajlaşıyordu. Ben o numarayı aradım. Bir kadın 'alo' dedi. Eşim adını Yusuf olarak söylemiş. Bana 'Yusuf Can'ın telefonu mu? Siz kim oluyorsunuz?' diye sordu. Ben 'Eşi oluyorum' dedim. Şaşırdı" ifadelerini kullandı.

BEYNİNDE TÜMÖR VARMIŞ!

Yayına bağlanan Yakup Bey, beyninde tümör olduğunu öğrendiğini ve bu yüzden eşini terk ettiğini söyledi. Yakup Bey, "Ben beynimde tümör olduğunu 7 ay önce öğrendim. Zeynep'i üzmemek için söylemedim. Ben onu rahatsız etmek istemedim. Beni rezil etmesin. Ben bir arkadaşın yanındaydım şimdi o evden çıktım başka yerde yaşıyorum" dedi.

'SEVENLERİMDEN NE İSTİYOR?'

Yakup Bey, aldatma iddialarını ise reddederek, "Zeynep benden ne istiyor? Beni rezil etmek mi istiyor? Benim sevenlerimden ne istiyor" dedi.

'KENDİNİ NE SANIYORSUN?'

Anlı bu sözlere "Sen kendini popstar falan mı sanıyorsun herhalde kim senin sevenin?" şeklinde cevap verdi. Yakup Bey, unutkanlık yaşadığını da dile getirdi. Anlı, "Gel buraya sorununu çözelim. Boşanmanın da kuralı var. Tedavin yoksa git çalış. Karşında bıraktığın insanların duygusu yok mu? Neden Zeynep ile evlendin? Derdin malına mülküne oturmak mıydı? Almışsın kirli çoraplarını gelmişsin bunların evinde oturmaya işin açıkçası bu… Evliyken başka kadınlarla konuşmanın adı zaten zina daha olması gerekiyor" şeklinde tepki gösterdi.

AKP’li Başkan Yardımcısı Kalp Krizi Geçirdi Güncel Samsun'da Onlarca Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi Güncel Kahramanmaraş'ta 16 Yıl Hapisle Aranan Şahıs Yakalandı Güncel Çomaklı’nın ‘Erzurum Ağzı, Dadaşın Sözü Türkçe’nin Özü’ Kitabı Okuyucularına Emanet Güncel