Narin'in Cenazesinde Gazetecilere Sözlü Saldırı

Abone ol

Diyarbakır'da 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra katledildiği ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin'in cenazesinde gergin anlar yaşandı. Tv100 ekibi, bir köy sakini tarafından sözlü saldırıya uğradı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürüldüğü kesinleşti. Türkiye'yi yasa boğan cinayete ilişkin çocuğun ailesi de dahil 24 kişi gözaltına alınırken, Narin’in cansız bedeni, köyü olan Tavşantepe'de toprağa verildi.

Narin'in cenazesini takip eden basın mensuplarından Tv100 ekibi ise sözlü saldırıya uğradı. Bir köy sakininin muhabir ve kameramanın üzerine yürüyerek "Çek o kamerayı!" diye bağırdığı anlar görüntülendi. Muhabir Canan Altıntaş, kendilerine hakaretvari bazı sözler sarf edildiğini de aktardı.

Meral Laleci'nin Mezarı 581 Gündür Bulunamıyor Güncel Eminönü'nde Panik Dolu Anlar! Anne ve 2 Yaşındaki Çocuğu... Güncel CHP Narin İçin Heyet Gönderiyor Güncel Sokak Ortasında Üç Kişiyi Katletti, 981 Gündür Firarda Güncel