'Açık Kadınlar Gelmesin' Diye Tehdit Etmişler! Diyarbakır'da Türkan Elçi'ye Ait Kafeye Bombalı ve Silahlı Saldırı

Abone ol

Diyarbakır'da öldürülen Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'ye ait kafeye bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Yaşanan saldırıda yaralanan ya da hayatını kaybeden olmadı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün gece saatlerinde 2 kafeye saldırı düzenlendi. Saldırılar, 28 Kasım 2015’te öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'ye ait 'Karga' kafe ile yanındaki 'Hevş' isimli kafeyi hedef aldı. Her iki kafe de ses bombası ve silahlarla saldırıya uğradı.

Güneydoğu Ekspres'te yer alan habere göre, yaşanan saldırıda yaralanan ya da hayatını kaybeden olmadı. Kafe sahiplerinin ise saldırı öncesi tehdit edildikleri öğrenildi. Hevş kafenin sahibi Bahoz Damlayıcı tehdit aldığını belirterek durumu polise bildirdiğini ancak herhangi bir tedbir alınmadığını söyledi.

Saldırı sonrası polisler olay yerinde incelemelerde bulundu.

'AÇIK KIYAFETLİ KADINLAR GELMESİN' DİYEREK TEHDİT ETMİŞLER

Halk TV muhabiri Ferit Aslan, saldırıdan önce bir kişinin 'Buraya açık kıyafetli kadınlar geliyor, gelmesinler, bu sokaktan geçmesinler' diyerek tehditlerde bulunduğunu aktardı. Edinilen bilgiye göre; Bağlar ve Sur'da ortaya çıkan ortaya çıkan Selefi gruplar esnafı tehdit ediyor.

Anadolu Gençlik Derneği'nde Skandal! Güncel İstanbul'da Korku Dolu Anlar! 6 Katlı Bina... Güncel Akdeniz'de Korkutan Deprem! Güncel Meteoroloji'den İstanbul Dahil 20 İl İçin Uyarı! Güncel