Özgür Demirtaş'tan Güldüren BES Yanıtı

Abone ol

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bir kullanıcının bireysel emeklilik sistemiyle (BES) ilgili sorusuna yanıt verdi. Özgür Demirtaş BES'i "İnsanın kendinden para kaçırmasının bir yolu" olarak tanımladı.

Sosyal medya platformu X'te 6,1 milyon takipçisi bulunan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bireysel emeklilik sistemine (BES) ilişkin görüşünü paylaştı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Neden bireysel emeklilik sistemi için düşüncelerinizi paylaşmıyorsunuz” sorusuna yanıt verdi.

Prof. Dr. Demirtaş, bireysel emeklilik hakkında bazı eleştirileri olduğunu belirterek, yine de yapılması gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Özgür Demirtaş, X paylaşımında, BES’e ilişkin “İnsanın kendinden para kaçırmasının bir yoludur” şeklinde güldüren bir açıklamada bulundu. Demirtaş, BES’te yaşa ve risk algısına göre portföy dağılımının doğru yapılması gerekliliğine de dikkat çekti.

Eyüp-Piyer Loti Teleferik Hattı'nda Arıza Güncel Berat Albayrak Yeni Bir Vakıfla Geri Döndü Güncel Şarjda Bırakılan Telefon Patladı, Fabrika Küle Döndü Güncel Mesleki Eğitim Merkezleri’nde Neler Oluyor? Güncel