Polis Affetmedi Trafik Magandalarına Ceza Yağdı!

Denizli'de yüksek müzik sesiyle ve abartı egzoz sesiyle rahatsızlık veren taşıtlara polis, ceza yağdırdı. Toplamda 348 sürücüye yaklaşıl bir milyon lira ceza kesildi.

Denizlili vatandaşların yoğun ihbarı üzerine polis harekete geçti. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, yüksek müzik sesiyle ve abartı egzoz sesiyle rahatsızlık veren taşıtlara ceza yağdırdı. 348 sürücüye yaklaşıl bir milyon lira ceza kesildi.

Akrabalar Birbirine Girdi! Güncel Etkili Olan Sağanak Nedeniyle Caddeler Göle Döndü! Güncel Felaketle Sonuçlanacak Yolculuk Böyle Başladı Güncel İETT Otobüsünde Kavga: Şoför ile Yolcu Birbirine Girdi İstanbul Seyir Halindeki Araç Alev Aldı Güncel Galataport AVM'de Silahların Patladığı An Kameralarda Güncel Kılıçdaroğlu Kapıları İlk Kez Gerçek Gündem'e Açtı Güncel Havuzda Dehşet Dolu Anlar... Güneşlenirken Ölümden Döndü Güncel Hırsız Kapıcı Evi Soydu, Kuyumcuda Yakayı Ele Verdi Güncel Arnavutköy'de Korku Dolu Anlar! Elektrik Telleri Havai Fişek Gibi Patladı Güncel Ümraniye'de Nefes Kesen Kovalamaca: Polisten Kaçarken... Güncel Aldatıldığını Öğrenen Kadın Cinnet Geçirdi! Güncel